Skandia gereedschap

de Sinter Klus/Santa Klus set

Omdat de echte klus-Klaas en klus-Santa natuurlijk zijn cadeautjes zelf maakt, heeft Skandia dé cadeautip voor de feestdagen: de Sinter Klus/Santa Klus set. Een set vol handig gereedschap, verpakt in een leuke geschenkverpakking en tegen een feestelijke prijs. Een origineel cadeau, speciaal voor Klazen en Santa’s die van klussen houden.

Met de Sinter- en Santa-klus kun je de meeste klussen in en om het huis klaren. De set bevat namelijk naast de drie meest gebruikte schroevendraaiers, ook een klauwhamer, spanningzoeker,

6-delige inbussleutelset, combinatietang, rolbandmaat, metalen afbreekmes en een mini multitool. Een complete basisset voor de enthousiaste doe-het-zelf- Sinterklaas of –Santa! Goed en kwalitatief gereedschap helpt het klusplezier te vergroten, vindt Skandia. Met deze complete basisset vol kwalitatief handgereedschap, geef je iedere klus-Klaas en klus-Santa daarom naast een origineel en handig cadeau, ook extra plezier bij het klussen!

Niet alleen bij Skandia zijn ze hartstikke enthousiast over dit creatieve cadeau voor de feestdagen. Marcel Meijer, Category Manager Skandia: “Ook de retailers zijn erg enthousiast. Het is een origineel cadeau voor de doe-het-zelvers in een mooie verpakking. Wij verwachten ook dat de consument warm loopt voor dit originele cadeau.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist