SCHILDERSTRESS?

Niet nodig dankzij Flexa

Ondanks dat de komst van het voorjaar een goed gevoel geeft. Kan bij het verschijnen van de zon en de eerste blaadjes ook de nodige stress ontstaan. De periode breekt aan dat de klussen buiten het huis worden opgepakt, dus ook het schilderwerk. Geld en onzekerheid over de klus kunnen ervoor zorgen dat het schilderen wordt uitgesteld, met alle gevolgen van dien. Daarom was er op zaterdag 24 maart in alle GAMMA’s de Flexa Professional Buitenschilderdag.

Goed onderhouden schilderwerk van je huis is belangrijk om de waarde van je huis vast te houden. Naast dat verfraait het natuurlijk ook. Het uitbesteden van de klus kan kostbaar zijn en niet iedereen heeft daar de middelen voor. Tevens heerst er vaak onzekerheid over hoe de klus aan te pakken. Als je het doet, wil je het wel goed doen. Daarom werd de Professional Buitenschilderdag georganiseerd. In elke GAMMA vestiging van Nederland stond op zaterdag 24 maart een schilderprofessional waaraan bezoekers allerlei vragen konden stellen over buitenschilderwerk. De combinatie van handige tips over waar op te letten, het juiste schildermateriaal en goede kwalitatieve verf zorgen voor een professioneel eindresultaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist