Perfax behanglijm

nieuwe lijm in gelvorm

Vandaag introduceert Perfax een nieuwe behanglijm in gelvorm, die in 30 seconden mengt en binnen 2 minuten gebruiksklaar is. Hiermee volgt Perfax de laatste trends: eenvoudig en snel enkele muurtjes in het huis op een decoratieve manier behangen. Behangen is namelijk nu meer dan ooit tevoren hip en trendy en zeer gemakkelijk.

Volgens interieur-trendwatchers van het perscentrum Wonen is behangen namelijk weer helemaal terug. Voor elke woonstijl is er wel iets te vinden: driedimensionale effecten, digitale fotoprints, illustraties, kleureffecten en zelfs behang van bekende ontwerpers zoals Ralph Lauren en Ayme Fitzgerald. Behangen lijkt een zware klus maar tegenwoordig is er naast traditioneel behang ook vliesbehang dat nog gemakkelijker is aan te brengen en te verwijderen indien het met de juiste lijm is aangebracht. De nieuwe gel van Perfax is geschikt voor alle behangsoorten, waardoor je verzekerd bent van de juiste lijmkeuze.

Recent onderzoek van de schildersvakkrant1 toont bovendien aan dat Nederlanders behangen niet moeilijk vinden. Bijna 60% van de mensen behangt veelal zelf of met behulp van een ander. Als decoratie van een enkel muurtje met een leuk motief wordt het behang ook steeds vaker ingezet. De nieuwe gel van Perfax is eenvoudig in 30 seconden aan te maken en binnen 2 minuten gebruiksklaar. Met de gellijm staat er dus eenvoudig en snel een muur als kunstwerk in de huiskamer. Mensen die nog niet eerder een muur van behang hebben voorzien kunnen voor een perfect eindresultaat gebruik maken van het Perfax 6-stappenplan.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist