Multitools

Gereedschap voor elke klus

Ken je dat? Heel je schuur ligt vol met elektrische apparatuur. Voor iedere klus heb je een ander apparaat nodig. Boren, schuren, slijpen, schroeven, zagen, polijsten… voor je het weet heb je een wirwar aan draden en ligt de ruimte bezaaid met apparatuur. Een multitool biedt gelukkig uitkomst.

Bij multitools maken we onderscheid tussen verschillende soorten: Oscillerende multitools zijn enorm veelzijdig en voor zeer veel kleine tot middelgrote klussen in te zetten. Van zagen tot schrapen en van schuren tot het verwijderen van voegen. Een roterende multitool komt beter tot zijn recht bij fijnere klusjes zoals graveren, polijsten of boren. Een vibrerende multitool is in te zetten om te schuren, slijpen, polijsten en kleine zaagwerkzaamheden te verrichten.

Bij de aanschaf van mutitools zal je een aantal aspecten in acht moeten nemen. Wil je een toer met een stekker of juist met een oplaadbare accu. Het voordeel van
een bedrade tool is dat je altijd verzekerd bent van stroom. Je reikwijdte is echter beperkt. Kies je voor een accu, is dit juiste andersom. Je hebt volledige bewegingsvrijheid, maar de accu zal na verloop van tijd opgeladen moeten worden. Wissel je regelmatig van opzetstuk? Dan is het slim om voor een sleutelvrije gereedschapswissel te kiezen. Door middel van een knop of hendeltje kunnen de stukken verwisseld worden. Zit je wat ruimer in je tijd? Dan kun je kiezen voor een  variant waarbij je de opzetstukken met een sleutel los en vast draait. Ook het vermogen speelt een belangrijke rol. Hoe meer vermogen, hoe gemakkelijk de klus. Soms wordt er echter meer precisie gevraagd en is een variabele toereninstelling erg handig.

Laat je bij de aanschaf van je multitool altijd goed voorlichten door een specialist. Deze weet uit eigen ervaring waar het gereedschap aan moet voldoen en heeft voldoende vergelijkingsmateriaal. Zo maak je altijd de kuiste keuze.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist