Mobil’eau presteert onder druk

Krachtig Oranje ware kampioen

Auto, boot of caravan wassen kan nu on the road. Geen washandje of tuinslang maar de eerste mobiele hogedrukreiniger. Mobiel door het ingebouwde waterreservoir, ingebouwde of separate oplaadbare accu en 12 volts aansluiting. Dus niet langer zoeken naar een geschikte locatie met aansluiting van water en elektra maar onder hoge druk spuiten where ever you are. Deze zomer is de kampioen Oranje.De vrolijke fel oranje kleur laat zien dat er maar een de beste kan zijn. Mobil'eau hogedrukreinigers presteren altijd onder druk. De eerste echt handzame hogedrukreiniger heeft aan alles gedacht. Door het handzame formaat ligt deze oranje krachtpatser nooit in de weg. De waterreservoirs zorgen voor onafhankelijkheid van watertoevoer. Elektriciteit is veilig en werkt op 12 volts stroom of oplaadbare batterij. Zo kan de felle cleaner ‘gewoon' in de sigaretten aansteker van de auto worden geplugd.

De boot schoonspuiten onder het genot van muziek uit de autoradio dus. De Mobil'eau's zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Wat blijft is de fel oranje kleur. Intern waterreservoir of juist een externe? Beide kan natuurlijk ook bij groot verbruik. Het externe reservoir is opvouwbaar en spaart zo dus ook ruimte uit. De straal van de kleine krachtpatsers reikt tot maar liefst 8 meter ver en de druk is instelbaar van 3 tot 9 bar. Geen vuiltje aan de lucht deze zomer voor Oranje dus.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist