Metabo accuboormachines

compacte lichtgewichten voor zware klussen

Op de Bouwbeurs was het één van de grootste innovaties; de nieuwe accu-boor-schroefmachines van Metabo. Nieuwe compacte machines die een stuk lichter zijn én betere prestaties leveren.

Metabo brengt ze in drie capaciteitsklassen ‘L', ‘LT'en ‘LTX'. Deze nieuwe series hebben veel innovaties. Bijvoorbeeld een geïntegreerde elektronische unit die er voor zorgt dat de machine bij constante overbelasting of het bereiken van een kritieke temperatuur zichzelf uitschakelt. Dit verlengt de levensduur van de machine en de Lithium-Ionen-accupacks aanzienlijk.

 

Het toegepaste ESCP (één celcontrole) bewaakt de accucellen constant tegen diepontladen bij het werken of voorkomt overbelasting tijdens het laden. Op de nieuwe Li-Power accupacks biedt Metabo bovendien 3 jaar garantie.

De nieuwe accu-boor-schroefmachines zijn ook aanzienlijk lichter in gewicht. De LTX-serie zelfs bijna één kilo. De gewichtsverdeling is sterk verbeterd waardoor de machines beter wendbaar zijn. Bovendien is door de nieuwe gepatenteerde overbrenging het instelbaar koppelmomentbereik van de ‘LT'en ‘LTX'machines bijna verdubbeld.

Volgens Metabo behoren de typen in de L-klasse (BS 14.4 Li en BS 18 Li) met een Lithium-Ionen-accu met spanning van 14.4 Volt of 18 Volt tot de lichtste in hun klasse.

De LT-klasse omvat de accu-boor-schroefmachines BS 14.4 LT impuls en BS 18 LT Impuls en de accu-klopboor-schriefmachines SB 14.4 LT impuls en SB 18 LT impuls. Licht, compact en sterk; daarmee zeer geschikt voor interieurs- en standbouwers.

De krachtige ‘Li-Power Extreme'- accupack en de 4-polige compacte motor geven de LTX machines een enorme kracht. Deze serie (BS 14.4 LTX Impuls, BS 18 LTX Impuls, SB 14.4 LTX Impuls en de SB 18 LTX Impuls) is dan ook zeer geschikt voor het zware werk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist