Makita multi tools

aantrekkelijk veelzijdig

Makita heeft het assortiment onlangs gecompleteerd met een veelzijdige Lithium-ion Multitool. Hiermee kunnen gebruikers schuren, schrapen, snijden, zagen en renoveren zonder van machine te hoeven wisselen. Makita levert de Multitool compleet met oplader en accu's of als Basic model. De professional maakt in dat geval handig gebruik van de 14V of 18V Lithium-ion accu's van z'n andere Makita machines en krijgt de Multitool zo tegen een aantrekkelijke instapprijs in zijn bezit. Makita levert de oscillerende Multitool standaard in een handige koffer met een 14-delig pakket verbruiksartikelen voor diverse bewerkingen.

Deze nieuwste Multitool sluit volledig aan op de eisen voor veilig en gezond werken. De machine produceert ten opzichte van vergelijkbare machines minder trillingen en 12% minder geluid, waardoor de professional langer met deze Multitool mag en kan doorwerken. Daarnaast heeft Makita de machine uitgerust met een soft-start. Hierdoor schokt de machine niet bij het inschakelen en dat komt de afwerking ten goede. Een stofafzuiging en ergonomische grip maken stofvrij en comfortabel werken mogelijk. Verder regelt de gebruiker door middel van een handige draaiknop zelf het toerental van de machine om onbedoelde vervormingen te voorkomen.

Multi-inzetbare bladen
Makita introduceert speciaal voor de Multitool ook een assortiment TMA (Multi Tool Accessory) gereedschappen. Deze verschillende zaagbladen, segmentfrezen, specieverwijderaars, schrapers, messen en andere speciale producten zijn ook geschikt voor andere merken. Makita's Multitool is verkrijgbaar in 14,4V (BTM40RFEX3), 18V (BTM50RFEX3), 14V en 18V Basic (BTM40ZKX3 en BTM50ZKX3) en in een 230V uitvoering met snoer (TM3000CX3).

Over Makita Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt en produceert in tien fabrieken in alle werelddelen gereedschap voor professionals. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Ruim 35 jaar geleden kwam Makita naar Nederland. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist