Makita accuboormachines

Als beste getest


In een test van TROS Radar onder vijf boor-/schroefmachines kwam Makita’s  6271DWPE als beste uit de test. Hoewel het de duurste is van de geteste apparaten, oordeelde het testteam van TROS Radar dat Makita zijn prijs meer dan waarmaakt. Er is getest op boor- en schroefkracht,  uithoudingsvermogen, gebruiksgemak en power.   

 

 

Het team testte de accuboormachine van Makita en die van Bosch, Black&Decker, Metabo en Gamma. Makita’s boormachine verenigt alle kwaliteiten die verwacht mag worden, zo stelde TROS Radar in de uitzending van eind april: het apparaat is handzaam, krachtig, snel en ultramodern. Makita is oprecht blij met de nummer 1-positie, het is een bevestiging van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Makita

Makita ontwikkelt, produceert en verkoopt gereedschap voor professionals en consumenten. De Japanse cultuur is sterk verankerd in de bedrijfsfilosofie van het bedrijf. Makita besteedt veel aandacht aan innovaties en streeft continu naar beter. Dit resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Dat vertaalt zich in een lange levensduur, maar ook in de afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid. De gebruiker, dus ook zijn gezondheid, staat altijd centraal.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist