Little Greene muurverf

Grey

De collectie van deze - voor velen - favoriete kleur bevat “The Look” van dit decennium; vier kleurenvariaties, elk in zeven nuances van intensiteit. “GREY” zal op de Decorex – London geïntroduceerd worden in september 2013 en verkrijgbaar zijn bij alle Little Greene dealers vanaf 1 oktober 2013.

historische decoratie en blijft een tijdloze signatuur voor een eigentijds interieur. De eerste decoratieve verfmonsters, onderdeel van het English Heritage archief, bevatten tinten die alleen gebaseerd zijn op roet en ijzeroxide pigmenten. Deze subtiele grijstinten zijn te zien op de muren van mooie statige kamers, herenhuizen en belangrijke industriële gebouwen in Europa.

Modernistische architectuur heeft de kleuren wit en grijs omarmd. Deze kleuren zorgen voor een achtergrond, waarop het samenspel van licht, textuur, contrasten en accentkleuren, die inherent zijn aan de hedendaagse interieurs, het beste tot zijn recht komt.

“GREY” is een collectie van verschillende tinten grijs, van de zachtste (bijna wit) tot aan donkere kleuren met houtskool en bruin-blauw accenten. Dit pallet van grijstinten wordt geformuleerd vanuit vier in de natuur voorkomende pigmenten, t.w. Verdigris, Umber, Oker en Rood Oxide. Deze worden al eeuwenlang gebruikt om harmonieuze, evenwichtige en rustige interieurs te creëren. De kleurnamen geven een goed beeld van de kleuren, b.v. Wood Ash, Down, Ceviche, Rubine Ashes, Cool Arbour, Scree, Furrow, Toad en Chimney Brick.

David Mottershead, Managing Director van Little Greene, is blij met de nieuwe kleuren van het bedrijf: “We always relish the prospect of researching new shades to add to our already comprehensive collection of colours. This time it was so obvious – grey, grey and more grey! We already sell many neutral shades, but it’s very clear that both fashion and interiors are embracing the wonderful nuances of grey. We wanted to give our customers even more choice…and we are extremely glad we did! ‘Grey’ contains something for everyone!”

De 28 kleuren van de kleurenkaart “GREY” zijn verkrijgbaar in alle Little Greene verfkwaliteiten. De kleurstalen op de kleurenkaarten zijn beschilderd met de verfkwaliteit Absolute Matt Emulsion, zodat de kleur en de matheid gelijk zijn aan de verf in het blik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist