Klusonderzoek

85% kies voor allround klusman

85% van de Nederlanders roept bij klussen in en rondom het huis de hulp in van een allround vakman. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Mag wonen geld kosten’ van De Klussenier. De reden voor deze keuze is dat huizenbezitters op zoek zijn naar een verbouw- of klustraject zonder gedoe en achteraf geen onverwachte kosten willen.Joost van der Pol, directeur van franchiseformule De Klussenier, over het onderzoek: “Dit jaar bestaat de formule De Klussenier tien jaar. In 2014 zijn er in Nederland ruim 180 Klusseniers aangesloten, stuk voor stuk mensen die veelzijdig zijn en kwaliteit leveren. Dit onderzoek onderstreept de waarde die een allround vakman toevoegt.”

Lage btw
Eind augustus lekte uit dat in het nieuwe begrotingsakkoord het lage btw-tarief op verbouwingen gehandhaafd blijft. Tot 1 juli 2015 kunnen consumenten klussen en verbouwingen laten uitvoeren tegen 6% btw op arbeid. Joost van der Pol: “77% van de woningbezitters geeft in ons onderzoek aan dat de belangrijkste reden voor het investeren in de woning een verhoging van het woonplezier is. Het kabinet geeft met het verlengen van het lage btw-tarief twee impulsen. Enerzijds kunnen consumenten tegen aantrekkelijke tarieven hun wooncomfort verhogen. Anderzijds stimuleert Den Haag hiermee de omzet van klusbedrijven.”

Klanttevredenheid
Naast het onderzoek ‘Mag wonen geld kosten’ hield De Klussenier ook een tevredenheidsonderzoek onder haar klanten. Gemeten vanaf de zomer 2013 wordt het vakmanschap van de aangesloten klusbedrijven beoordeeld met een 8,6.De klantvriendelijkheid van Klusseniers wordt gewaardeerd met maar liefst een 8,9.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist