Kamersteigers

Handig voor kleinere projecten

Er zijn zo van die klusjes in huis, waarbij je er net niet goed bij kan. Vaak volstaat een klein trapje, maar er zijn ook bezigheden waarbij een steiger handig is. Maar hoe krijg je nu een volledige steiger je woning ingerold?

Handig en compact
Speciaal voor de wat kleinere projecten binnenshuis, zijn er kamersteiger. Deze kun je gemakkelijk manoeuvreren. Ze passen zelfs in een smalle gang of een trapgat. Je kunt je kamersteiger zelf samenstellen, zodat je altijd de juiste hoogte en breedte hebt. Je bouwt je steiger op en kunt in een keer door met je werkzaamheden. Handig als je bijvoorbeeld je plafond wilt schilderen of het trapgat opknapt. Je verrijdt de kamersteiger en hoeft geen ladder op en af te klimmen.

Installatiemateriaal
Een kamersteiger komt goed van pas als je elektriciteit aanlegt in het plafond. Als het goed is, doe je dit eenmalig. Daarom is het belangrijk dat het goed en veilig gebeurt. Als het plafond eenmaal bevestigd is, kan je er ten slotte niet meer bij. Veiligheid begint met het juiste installatiemateriaal, zoals inbouwdozen, lasdozen, kabeldozen of centraaldozen. Met wartels, moeren, blinddoppen, schroeven, bouten en pluggen kan alles netjes bevestigd worden. Neem wel altijd een aantal veiligheidsmaatregelen. Schakel altijd de elektriciteit uit door de hoofd- op groepsschakelaar om te zetten. Controleer vervolgens met een spanningzoeker of je de juiste groep hebt uitgeschakeld. Om helemaal veilig te werken, is het aan te raden isolerende schoenen met rubberen zolen te dragen en alleen goed geïsoleerd gereedschap te gebruiken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist