Histor Reinigbaar

Product van het jaar 2009

Op donderdag 22 januari is Histor Reinigbaar door de Nederlandse consument bekroond met de titel Product van het Jaar 2009. Ieder jaar geven 10.000 Nederlandse consumenten hun mening over verschillende producten. Hierbij worden de producten vooral beoordeeld op innovatie, aantrekkelijkheid en tevredenheid. In de categorie "Coatings" scoorde Histor Reinigbaar hoog op alle punten en is daarom verkozen tot Product van het Jaar 2009. Hierdoor mag Histor het Product van het Jaar logo het komende jaar in al hun communicatie-uitingen gebruiken en op het product plaatsen.

Onverwoestbaar Wit

Histor Reinigbaar is uniek binnen het wit muurverf segment, omdat de duurzame muurverf mat blijft na het reinigen. Vlekken op de muur zijn met gemak te verwijderen en de muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Hierbij blijft de verf na het reinigen intact. De dekkende witte muurverf is daardoor zeer geschikt voor vuilgevoelige ruimtes in huis, zoals de keuken, badkamer, kinderkamer en gang. Ook de complete restyle van de verpakking waarbij zowel tekstueel als visueel direct duidelijk is waar het product voor staat en wat dat product onderscheidt van andere producten, werd gewaardeerd door de consument. 
 

Over Product van het Jaar

Het Product van het Jaar, een verkiezing die zo'n 20 jaar geleden startte in Frankrijk, is wereldwijd al in 19 landen uitgerold. De consument bepaalt welke producten ¡äProduct van het Jaar¡ä worden. 10.000 Nederlandse consumenten van 15 jaar en ouder konden hun mening geven over nieuwe producten van nationale en internationale merken die verkrijgbaar zijn in de detailhandel. De drie voornaamste beoordelingscriteria zijn: innovatie, aantrekkelijkheid en tevredenheid. Het evenement is uitgegroeid tot d¨¦ referentie voor topinnovaties in de consumentenmarkt en vond nu voor de derde keer plaats in Nederland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist