Het nieuwe meten

Pocket Laser PLR 15 van Bosch

De kleinste laserafstandsmeter imponeert door zijn gebruiksgemak

*Uiterst eenvoudig in gebruik

*Steeds bij de hand: past in elke jas, broekzak of handtas

“Past dit kastje echt op de muur?” Veel mensen die verhuizen stellen zichzelf dergelijke vragen. Jonge mensen die bij een verhuis nog geen uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf gereedschap bezitten, vertrouwen vaak op hun visuele oordeel en een meetlint. Achteraf blijkt dat de kast te lang is voor de muur of de sofa niet tussen de balkondeur en de

boekenkast past, waardoor de teleurstelling zeer groot is. Meetgereedschappen zijn een ideale oplossing, maar bij huisinrichting wordt zelden van deze technologie gebruikt gemaakt. Er wordt verondersteld dat dergelijk gereedschap te ingewikkeld of te duur is. 

Het tegendeel is waar! De PLR 15 is in de bouwmarkt verkrijgbaar voor een adviesprijs van slechts 59,95 euro inclusief BTW.

Kijk naar de video met Dave... en zie hoe het niet moet... "dont do a Dave"

 

Kijk voor meer informatie op https://http://www.bosch-plr15.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist