Goed omgaan met gereedschap

Een schroefboormachine is altijd handig

Wanneer je bezig bent met een klus, kan je niet zonder goed gereedschap. Zeker als je heel de dag bezig bent met schroeven is een kwalitatief hoogwaardige accu schroefboormachine onmisbaar. Deze zorgt ervoor dat je niet langer handkracht nodig hebt voor het maken van vaak vervelende, draaiende bewegingen. Een boormachine met oplaadbare batterij is zo’n situatie helemaal ideaal. Je kunt zo de gehele dag aan de slag zonder snoer. Heb je toch liever een boormachine met draad? Dan is het wijs om voor een elektrische boormachine te kiezen.

Een schroefboormachine maakt gebruik van zogenaamde schroefbits die op elektrische wijze worden aangevoerd. Zo kan je zowel boor- als schroefwerkzaamheden uitvoeren. Een schroefboormachine die werkt met een accu zorgt er voor dat je altijd kan blijven werken. Ook als er geen stroom voorhanden is. Niets is namelijk zo vervelend als midden in je klus moeten stoppen door het gebrek aan stroom.

Accu schroefboormachine bestaan er in vele soorten en maten van merken. Het is belangrijk om bij de aanschaf een aantal zaken in acht te nemen: Let altijd goed op het voltage. Wil je slechts schroeven indraaien? Dan is minder dan 10,8V voldoende. Ga je schroeven in gipsplaten en hout? Dan wordt geadviseerd om 10,8V t/m 14,4V aan te houden. Een accu schroefboormachine met 14,4V of meer is perfect voor de zwaardere klussen, zoals het boren in staal of steen. Een schroefboormachine met 300-600 toeren is voldoende voor het indraaien van schroeven. Om te kunnen boren is het verstandig een accuschroefboormachine aan te schaffen met minimaal 1000 toeren per minuut. De meeste accuboormachines hebben twee versnellingen. De laagste stand met een laag toerental en een hogere koppel is geschikt voor schroefwerk, terwijl de hoogste stand met een hoger toerental en een lagere koppel meer geschikt is voor boorwerk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist