Glasvezelbehang

Steeds populairder in Nederland

Glasvezelbehang is een soort behang wat vanaf 2000 echt populair is geworden in Nederland.

Glasweefselbehang wordt heel vaak ook glasvezelbehang genoemd. Zoals de naam al zegt, is dit behang van glasvezel gemaakt en is hierdoor vele malen sterker dan normaal behang. Dit geeft glasweefselbehang een aantal voordelen boven normaal behang.

Het versterkt een beschadigd muur en werkt als een pleister over (middelgrote) gaten. Heeft u een beschadigd muur, dan kan glasweefselbehang gebruikt worden om de beschadigingen onzichtbaar te maken en tegelijkertijd ergere scheuren of gaten in de muur voorkomen. Daarnaast werkt gasvezelbehang ook brandvertragend omdat het (bijna) niet wil branden. Ook krimpt glasweefselbehang niet, en kan het goed tegen vocht. Glasweefselbehang staat er om bekend dat het zeer stootvast is, dit voorkomt dat stucwerk wat onder het glasvezelbehang zit niet kapot gaat. Er zijn varianten van glasvezelbehang op de markt die geluiddempend zijn. Deze soorten behang zijn iets dikker maar geven een prima isolatie.

Glasweefselbehang is verkrijgbaar in veel structuren zoals geruit, visgraat, gestreept, voor elk wat wils. Ook is glasweefselbehang verdeeld in verschillende zwaarte. Hoe zwaarder het behang, hoe dichter de vezels op elkaar zitten. Des te beter bedekken ze gaten.

Op deze site kunt u al veel informatie vinden over het glasvezel behang, want er gaat niets boven goed en professioneel advies. Daarom heeft wonenwonen.nl voor u een aantal bedrijven geselecteerd die hun klanten altijd voorzien voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Deze bedrijven worden 5-sterrenspecialisten genoemd. Zij zijn te bekennen aan het zogeheten 5-sterrenspecialistenlogo. Op de website van wonenwonen.nl, onder het kopje 5-sterrenspecialist, vindt u een overzicht van bedrijven in Nederland die over dit sterrenspecialistenlogo beschikken. Wilt u zeker weten dat u goed geholpen wordt? Kijk dan bij ons overzicht op de site.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist