Flexa verf

Couleur Locale

Long Island, Nepal en Caribbean: drie fijne nieuwe sferen van Flexa Couleur Locale die de wereld bij je thuis brengen! Het vertrouwde Kenia, Havana en Monaco zijn gebleven en Siena is omgedoopt naar Toscane. En we hebben nog iets nieuws om de beleving helemaal compleet te maken: onze accentkleuren!

Karakter & passie
Flexa Couleur Locale is sterk door de zeven tonsurton kleurlijnen. Nieuw zijn de accentkleuren per kleurlijn. Het karakter en de passie van een streek of land haal je nu in huis door ook de accentkleur toe te voegen: het frisse groen van jonge palmen in de Caribbean, de volle roze kleur van een zijden sari uit Nepal, het blauw van de golven en hemel van Long Island en het olijfgroene van de vele olijfbomen in Toscane brengen de sfeer van ver in jouw huis.

Nieuw: van ver, bij jou thuis!
Naast de accentkleuren kun je bij Caribbean kiezen voor kleurrijk aqua, kies je mystiek Himalaya grijs bij Nepal en stijlvol kiezelgrijs bij Long Island. Drie nieuwe rijke kleurlijnen die het Flexa Couleur Locale palet compleet maken. Kleurlijn Havana is iets gewijzigd en verloopt nu naar een licht vergrijsde geel. Bij Toscane en Kenia hebben we een kleine wijziging in de donkerste tonsurton kleuren doorgevoerd. Monaco blijft Monaco; een mooie witlijn waarmee je altijd goed zit.

Toen en nog steeds van nu
Kleur kiezen voor je interieur is niet gemakkelijk. Flexa Couleur Locale helpt je een keuze te maken. Het concept bestaat uit 7 kleurlijnen. Elke kleurlijn bestaat uit vijf op elkaar afgestemde kleuren. Aan iedere kleurlijn is een accentkleur toegevoegd. De producten zijn watergedragen en te verkrijgen in muurverf, zijdeglans- en hoogglanslakken. Iedereen kan nu de juiste kleurcombinaties maken. Flexa Couleur Locale, niet voor niets sinds 1987 de langst bestaande en meest populaire kleurlijn van Nederland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist