Festool klusgereedschap

Systainer-stofzuiger CTL SYS

 

 

De NIEUWE en UNIEKE Systainer-stofzuiger CTL SYS is het antwoord van Festool op de stijgende vraag naar een compacte, stille en lichte stofzuiger welke zeer eenvoudig is te gebruiken tijdens uw werkzaamheden. En die perfect is geïntegreerd in het handige Systainer-systeem. Ook is de CTL SYS goedgekeurd door TNO zodat u voldoet aan wet- en regelgeving. Festool en de CTL SYS helpt u bij het leveren van goede prestaties en uit achterlaten van een schone en professionele indruk bij uw klant. Stofvrij werken was nog nooit zo makkelijk.„Wij hebben onze nieuwe Systainer-stofzuiger speciaal ontwikkeld voor alle situaties waarin de vakman twijfelt of hij de stofzuiger mee zal nemen“, aldus productmanager Andreas Buck.

Licht, compact en koppelbaar
Gezond werken wordt steeds belangrijker. Festool breidt zijn CLEANTEC-stofzuigfamilie uit met de eerste nieuwe stofzuiger in Systainer-formaat. Hij zorgt op de werklocatie voor maximale mobiliteit en flexibiliteit maar ook voor een zo schoon mogelijke omgeving bij de afzuiging van diverse fijn stoffen. Met een overtuigende afzuigcapaciteit en de voor Festool typische slang-machineverbinding kan de CTL SYS op al he gereedschap worden aangesloten. De nieuwe stofzuiger is uitgerust met het van de Systainers bekende verbindingssysteem T-LOC. Dit maakt hem koppelbaar met het gehele Systainer-systeem – zoals met de SYS Roll of SYS Cart - en zorgt op werklocaties voor een optimale werkplaatsorganisatie. Met zijn hoogte van 270 millimeter, de afmetingen van een Systainer, en zijn gewicht van slechts 6,9 kilogram is de CTL SYS klein, licht en compact. Als het slangdepot wordt afgenomen is de hoogte zelfs nog maar 162 millimeter.

Gebruiks- en bedieningsgemak
Festool heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe Systainer-stofzuiger aan alles gedacht: Bijgeleverd wordt een handige draagriem waardoor de machine zeer eenvoudig kan worden gedragen. Bovendien is er ruimte voor het opbergen van diverse mondstukken in de stofzuiger zodat alles altijd binnen handbereik is en snel weer ruimtebesparend kan worden opgeborgen. Buck vervolgt: „Wij hebben er bij de ontwikkeling op gelet dat er onderweg niets verloren kan gaan en alles compact en ordelijk binnen handbereik is. Bijzonder praktisch is ook de uitgekiende berging van de slang in het apparaat zelf. Hierdoor steekt de slang niet naar buiten en blijft hij tijdens het transport nergens aan hangen“.

Doordacht betekent ook comfortabel werken
Of het nu om het werken met gereedschap gaat of om de reiniging van de werkplaats – het afneembare slangdepot en de draagriem zorgen voor een gerieflijk werkcomfort. Zo blijven beide handen vrij en is een bijzonder flexibel transport gegarandeerd. Het stopcontact met in- en uitschakelautomaat brengt de CTL SYS automatisch op gang zodra een elektrische machine aangesloten is en in bedrijf wordt genomen. Reinigingswerkzaamheden zijn in de handmatige modus mogelijk. En met 67 dB doet de CTL SYS zijn werk bijzonder geluidsarm.

Het unieke servicepakket Service all-inclusive is met al zijn voorzieningen ook van toepassing op de nieuwe CTL SYS.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist