Dremel Micro

hightech en multifuctionaliteit op broekzakformaat

Een schroef of pijp afzagen op een plek waar weinig ruimte is, kan een lastig klusje zijn. Maar niet met de draadloze Dremel Micro: het meest compacte multi-gereedschap van Dremel. De nieuwe multitool is slechts 20 cm lang en weegt maar 250 gram. Toch bevat deze kleine krachtpatser meer hightech en power dan welke multitool dan ook. Zo is de Dremel Micro uitgerust met een speciale LED-lamp, zodat je echt in elke ruimte, hoe klein of donker ook, kunt werken.

Hightech, compact en creatief
De kleine Dremel Micro is een grote stap in de technologische ontwikkeling van multigereedschap. Zo biedt het apparaat naast LED-verlichting in de kop ook een snelheidsindicator. Op deze manier is het werkvlak altijd verlicht en werk je altijd op de juiste snelheid. Je houdt de Dremel Micro vast als een potlood. Dit maakt het een ideaal apparaat voor precisieklussen zoals snijden, slijpen, graferen en schuren van gedetailleerde vormen in hout, plastic en metaal. Het toerental van de Dremel Micro is makkelijk te regelen met de snelheidsknoppen. Je kunt het toerental naar wens van 5.000 tot 28.000 toeren per minuut instellen. De actuele snelheid lees je af aan de snelheidsindicator.

Het geheim: de compacte accu
De grootste innovatie zit geïntegreerd in de kleine body van het apparaat: de accu. Deze is opgebouwd uit extreem kleine lithium-ion cellen, die meer dan 40% kleiner en lichter dan gewone cellen. Dit is het geheim achter dit compacte apparaat. Dankzij de compacte accu en het vermogen van 7,2 volt is de Dremel Micro het ideale gereedschap voor kleine klussen in en rondom het huis.

Met Dremel kun je meer dan je denkt
Ongeacht de vorm of materiaal, met de verschillende opzetstukken van Dremel is geen enkele klus te lastig. Van de verfijnde precisie die nodig is bij modelbouw tot het wegslijpen van schroeven, spijkers of stukken pijp op moeilijk bereikbare en slecht verlichte plaatsen. De Dremel Micro komt met een groot assortiment aan accessoires waarmee elke hobbyist aan de slag kan. Van hulpstukken voor het polijsten van sieraden tot schuurborstels die meubels een authentieke vintage look geven, die op dit moment zo populair is. Geef je creativiteit de ruimte met Dremel Micro!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist