CetaBever en Wagner

Snelheid en gemak

 

Snel je schutting in een beitsjasje of je vlonder in de Antislip beits? Doe dit dan met de producten van CetaBever en de Wagner W550 spray. Het grote voordeel van het sprayen van de CetaBever beitsen en olie is de snelheid. Dit gaat namelijk drie keer zo snel, in vijf minuten 5m2.

De handige Wagner spray kun je voor meerdere klussen gebruiken. Zoals het beitsen van je schutting of vlonder en het oliën van je tuinset. Voor je schutting gebruik je de Wagner spray in combinatie met CetaBever Beits voor tuin en terras. Voor je vlonder CetaBever Antislip Vlonderbeits en voor je tuinmeubilair CetaBever Bangkirai olie.

De genoemde CetaBever producten zijn speciaal getest met de Wagner spray en kunnen onverdund gebruikt worden in combinatie met de spray.


Kijk voor meer informatie op: www.cetabever.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist