CetaBever beitsen

Nieuwe kleurtrends, ook voor buiten

Kleurtrends voor het interieur is zo goed als vanzelfsprekend. Echter bij kleurtrends voor buiten sta je niet altijd stil. Maar zoals je kleurtrends voor binnen hebt, heb je ook kleurtrends voor buiten. Een goed voorbeeld van een merk dat zich bezig houdt met wat er onder andere gebeurt op het gebied van 'tuintrends', is het beitsmerk CetaBever. Zij komen dit voorjaar met een kleurenpalet waar je alle kanten mee uit kunt.Nieuw palet

Het complete kleurenpalet van CetaBever beitsen voor buiten is vernieuwd. Naast de huidige (tuin)trends speelt zij in op andere elementen die van invloed zijn op het samenstellen van een kleurenpalet. Een kleurenpalet dient natuurlijk wel aan de vraag van de Nederlandse beitser te voldoen. Waar let je dan op?

Trends 2011
Voor buiten zijn er verschillende richtingen qua tuintrends. Een van die richtingen is het gebruik van eerlijke, ambachtelijke en natuurlijke materialen. Qua kleurenpalet wordt dit doorvertaald naar ingetogen tinten. Denk daarbij aan warme witten en verschillende soorten grijstinten zoals Crème-wit, Zandsteengeel en RAL 7001 en 7035. Ook het gebruik van transparante grijstinten passen in dit plaatje zoals Vergrijsd wit, Lichtgrijs, Grijs en Antraciet.

Nederlandse kleuren
Nederland heeft voor haar buitenschilderwerk een herkenbaar palet. Een wandeling langs de grachten van Amsterdam of een rondje door de Zaanstreek bewijzen dit. Natuurlijk dient een kleurenpalet daar aan te voldoen. CetaBever biedt nu alle meest voorkomende authentieke kleuren van Nederland. Hierbij kun je denken aan Grachtengroen, Gelders blauw en Bentheimergeel.Praktisch
Je kunt zelf schilderen of je schilderklus uitbesteden aan de professionele schilder. De professionele schilder gebruikt veelal verf met een RAL kleurcodering. CetaBever haakt hier op in. Dus op het moment dat je zelf aan de slag gaat, kun je de door de schilder veelgebruikte RAL kleuren zoals RAL 9001 en RAL 9010 terugvinden in het vernieuwde CetaBever kleurenpalet.

Weetje!
Staan bij jou ook de verfrestjes van je gedane schilderklus in je schuurtje? Dan ben jij een van die vele Nederlanders die dat doet. Uit consumentenonderzoek blijkt namelijk dat de Nederlander het fijn vindt om een 'restje' verf over te houden om eventueel beschadigingen later bij te werken. Soms kom je met een standaard formaat (0,75 of 2,5 liter) blik niet helemaal uit. Daarom komt CetaBever met een 1,25 liter verpakking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist