Bosch

draadloze lijmpistool en allesnijder

Bosch PKP 7,2 LI lijmpistool
Het Bosch PKP 7,2 LI lijmpistool lijmt alles aan alles: van hout, kunststof, keramiek en metaal tot glas, textiel, leer, steen, kurk en schuim. Een afgebroken oor vastlijmen aan een koffiemok of een dennenappel op een kerststukje, met de Bosch PKP 7,2 LI kost het geen enkele moeite.

Het lijmpistool weegt slechts 300 gram en is door de ergonomische handgreep makkelijk te hanteren. Erg handig zijn ook de laad- en warmtedisplays. Door zijn zeer korte opwarmingstijd van amper 15 seconden is het lijmpistool snel klaar voor gebruik. Voor de veiligheid schakelt het gereedschap zichzelf automatisch uit als het gedurende 5 minuten niet wordt gebruikt. Ook het praktische kopstuk met hittebeschermingsmantel en druppelrand, en het hitteprotectiesysteem verzekeren veilig klusplezier.Vernieuwde Bosch Xeo allessnijder

De draadloze allessnijder Xeo II knipt snel en met gemak de meest uiteenlopende materialen, bijvoorbeeld textiel, kurk, vilt, karton, behang, leer en plastic, en dat tot 6 mm dik. Dankzij het zelfslijpende mechanisme Auto Sharp+ geeft de vernieuwde Xeo een nog betere snijcontrole en werkt de allessnijder tot 30 % sneller. Door de verbeterde ergonomie ligt de Xeo II nog makkelijker in de hand. Daarbij zorgen de integratie van een beschermkap, blokkeerfunctie en inschakelbescherming, ervoor dat elk snijklusje veilig kan worden uitgevoerd.

Energie verzekerd met de Lithium-Ionbatterij

Het draadloze lijmpistool PKP 7,2 LI en de vernieuwde allesnijder Xeo II werken allebei op een Lithium-Ionbatterij. Ze zijn dus altijd klaar voor gebruik, ook als ze een tijdlang niet zijn gebruikt. De Lithium-Ionbatterij kan op elk gewenst moment worden opgeladen, ook als de batterij nog halfvol is. Dankzij de LED op beide gereedschappen kan steeds snel gecontroleerd worden of de batterij nog genoeg energie levert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist