bosch

PDO 6 detector


Roekeloos doe-het-zelven voorbij

 

Nog geen twee jaar geleden waren meet- en detecteerinstrumenten voor de gemiddelde doe-het-zelver nog onbekend. Ondertussen maken ze echter standaard deel uit van het gereedschap van de klusser. In zeer korte tijd heeft Bosch zich gepositioneerd als marktleider in dit segment met een assortiment van innovatieve laserafstandmeters, detectoren en laserwaterpassen.

Feilloos materialen tot zes centimer diepte lokaliseren
De PDO 6 detector van Bosch behoedt klussers voor onaangename verrassingen: hij lokaliseert feilloos tot zes centimeter diep ijzerdraden, staven of balken in muren, vloeren of plafonds. Daarnaast detecteert hij ook niet-ijzermetalen (zoals koper of kabels) onder spanning die zich respectievelijk tot vijf en drie centimeter onder het oppervlak bevinden.

Geluidsignaal en lichtring
Wanneer de PDO 6 metaal of een kabel onder spanning detecteert klinkt een signaal en verandert de lichtring van groen naar rood. Het scherm, dat het resultaat grafisch weergeeft, kan met behulp van de lichtring ook gebruikt worden om de grenzen of het centrum van het gevonden voorwerp aan te duiden.

Klein en betrouwbaar
Met zijn geringe afmetingen (140 x 85 x 35 mm) past de PDO in een jas- of broekzak: dus altijd binnen handbereik bij het uitvoeren van renovatiewerken of bijvoorbeeld het ophangen van een lamp. Door de automatische kalibrering is hij erg gebruiksvriendelijk: de gebruiker hoeft het apparaat slechts in te schakelen en het is gebruiksklaar. De PDO 6 werkt op een batterij van 9 Volt.

Kijk voor meer informatie op: www.bosch.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist