Bosch PLL360 laser

Kaarsrecht precisiewerk over 360°

Geen geknoei meer met lat of meter, potlood en waterpas: dankzij de Bosch PLL360 wordt het een plezier om stroken behang kaarsrecht op te hangen, je fotokaders op een strakke lijn te bevestigen, en de gordijnrail perfect parallel vast te maken. De nieuwe PLL360 laser van Bosch laat toe om voortaan met één druk op de knop een vaste lijn te projecteren, horizontaal over 360° en/of verticaal over 120°.Nauwkeurige laserstraal over 360°

De Bosch PLL360 'tekent' over 360° een horizontale lijn op alle muren van de ruimte, tot op een afstand van 20 meter. De precieze laserlijn maakt het op deze manier mogelijk om boekenplanken mooi recht aan de muur te bevestigen, stopcontacten en schakelaars op dezelfde hoogte te monteren en valse plafonds vast te hechten. Dankzij de PLL360 kan je met één toestel doorheen de hele ruimte een lijn projecteren, zonder dat je het moet verplaatsten of aanpassen.

De laserstraal kan ook verticaal geprojecteerd worden door de openingshoek van 120°, voor toepassingen als behangen en het plaatsen van tussenwanden. Als je de twee lijnen samen gebruikt, creëer je een loodrecht kruis dat goed van pas komt bij het leggen van bijvoorbeeld badkamertegels.

Eenvoudig en efficiënt
Of je de Bosch PLL360 nu direct op de vloer plaatst, op een stapel boeken of op een keukenstoel, de PLL360 nivelleert zichzelf in maximaal vier seconden: het apparaat compenseert immers elk licht hellend oppervlak. De laserstraal van de Bosch PLL360 reikt bovendien tot in de kleinste hoekjes en tot aan alle moeilijk bereikbare plaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist