Bosch multifunctionele gereedschappen

kampioenen in veelzijdigheid!

Met de oscillerende multitalenten PMF 190 E en PMF 250 CES is zagen, doorslijpen, schuren, frezen of schrapen geen enkel probleem meer. Deze veelzijdige gereedschappen kunnen al je klussen aan, zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen. En dankzij de talloze accessoires zijn de allrounders zo flexibel inzetbaar dat elke klus snel en eenvoudig is geklaard.

Precies, snel en krachtig
Tot 21.000 keer per minuut beweegt het gereedschap oscillerend in een hoek van 2,8 graden heen en weer. Met de haakse bocht van de segmentzaagbladen kun je randen bereiken die je met traditionele machines slechts heel moeilijk of helemaal niet bereikt.

De PMF 190 E vervangt de PMF 180 E en is met zijn 190 W motor nog krachtiger dan zijn voorganger.

PMF 250 CES met SDS systeem en Constant Electronic
Voor het eerst is dit soort gereedschap uitgerust met het SDS systeem waardoor accessoires eenvoudig gewisseld kunnen worden zonder sleutel. Een ander voordeel van de PMF 250 CES is ‘Bosch Constant Electronic’ dat zorgt voor een gelijkblijvend hoog vermogen (250 W!), ook onder belasting.

Veelzijdige allrounders
Zowel de PMF 190 E als de PMF 250 CES hebben tal van unieke kenmerken waardoor je zonder veel moeite een perfect klusresultaat behaalt. We sommen de voornaamste features die nog niet aan bod kwamen even op:
- Intelligente 4-traps dieptestop voor begrenzing van de snijdiepte. Een geniale innovatie!
- Traploze instelling van het aantal oscillatiebewegingen voor op materiaal aangepast werken. Hout, metaal, gipskarton, siliconen, tegellijm, voegsel, rubber enzovoort. Het kan allemaal.
- Ergonomisch design met softgrip. De PMF 250 CES heeft zelfs een extra handgreep voor optimale geleiding.
- Minder trillingen.
- Mogelijkheid voor het aansluiten van een alleszuiger, voor stofvrij schuren.

De PMF 190 E en PMF 250 CES multifunctionele gereedschappen zijn beschikbaar sinds oktober 2012. In een opbergbox samen met enkele standaardaccessoires of als set met extra accessoires erbovenop.

Kijk voor meer informatie op https://www.bosch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist