Bosch haakse slijpmachines

perfect gereedschap voor elke doe-het-zelver

De “compacte generatie” van Bosch breidt uit: de nieuwste leden van deze handige en compacte familie doe-het-zelf-gereedschap zijn de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125 uit de universele klasse. De slijpmachines hebben een kleinere handgreep en zijn daardoor gemakkelijker en comfortabeler te bedienen. Een bijkomend voordeel is het geringe gewicht van 1,7 tot 1,8 kilogram.

Allrounder, etappewinnaar en topatleet
Met deze drie modellen biedt Bosch het perfecte gereedschap voor elke toepassing. De lichte en handige allrounder PWS 700-115 met een vermogen van 700 Watt is ideaal geschikt voor lichte tot medium toepassingen zoals het snijden van metaal. De PWS 750-115 heeft een vermogen van 750 Watt en kan daardoor ook zwaarder slijpwerk of het snijden van dikkere metaalprofielen aan. De PWS 850-125 is het meest krachtige model met een vermogen van 850 Watt en heeft een trillingsarme handgreep. Dit laat het eenvoudig en comfortabeler uitvoeren van meer veeleisende taken toe, zoals het slijpen van grotere oppervlakken, het verwijderen van roest op metalen of het snijden van dikke metaalplaten.

De haakse slijpmachines zijn uitgerust met het nieuwe stofbeschermingssysteem van Bosch. Het systeem beschermt de kogellager tegen vuil en verlengt de levensduur van het gereedschap. Net zoals bij de vorige modellen kan de beschermkap zonder moersleutel worden aangepast. De haakse slijpmachines zijn ook uitgerust met een eenvoudige asvergrendeling en met krachtige, robuuste motoren.

Kijk voor meer informatie op https://www.bosch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist