Bosch gereedschap

De YOUseries

“Power has a new size.” Dat is de claim van de nieuwe YOUseries van Bosch, die de doe-het-zelfwereld op zijn kop zet: met deze drie kleine snoerloze hulpmiddelen voor dagelijks gebruik wil Bosch aantonen dat doe-het-zelfklussen nu ook in stijl kunnen gebeuren. De accuschroefboormachine, de veelzijdige schuurmachine en de handstofzuiger hebben allemaal een aparte look: een nieuw concept met stijlvolle kleuren in sienna en zwart. Bovendien zijn ze opvallend compact. Dankzij het nieuwe design zijn deze kleine dagelijkse hulpmiddelen uit de YOUseries een streling voor het oog en pure verwennerij voor de hand. Een toonbeeld van kracht en stijl in een nieuw formaat: ze zijn tot 50 procent kleiner dan hun broertjes uit de 12 V-productfamilie en toch verrassend krachtig. Hiervoor zorgt een nieuwe cel met hogere capaciteit, die voortaan deel uitmaakt van het accupack. Dit houdt in dat de accu-cel en de elektronica zich voortdurend aanpassen aan de respectieve toepassingen. Het maakt niet uit of u boort, schroeft, schuurt of stofzuigt: dankzij de nieuwe reeks kunnen creatievelingen hun huis snel, handig en op een intuïtieve manier mooier maken, zonder voorkennis of expertise.

Door het compacte en stijlvolle design van deze kleine krachtpatsers zijn ze ook makkelijk thuis op te bergen en liggen ze steeds binnen handbereik. Bovendien ogen ze mooi en passen ze in elke ruimte. Doe-het-zelfklussen verliepen nog nooit zo vlot.

Krachtig en toch elegant: schroeven op een stijlvolle manier vastdraaien
Moet er een nieuwe kast of keukenplank gemonteerd worden? Met de accuschroefboormachine uit de YOUseries wordt alles eenvoudiger: boren, los- of vastschroeven ... gewoon de juiste functie kiezen door de schuiver op het overeenkomstige symbool bovenaan te zetten en starten maar. U hoeft de snelheid en de richting zelfs niet aan te passen, alles gebeurt automatisch. Met de snelheidsgevoelige trekker kunt u de snelheid laten variëren. Zo kan de enthousiaste doe-het-zelver bijvoorbeeld een nachtkastje in elkaar zetten en de onderdelen nauwkeurig in elkaar schroeven zonder het oppervlak te beschadigen. De accuschroefboormachine uit de YOUseries kunt u gebruiken voor al uw projecten en werkt uiterst efficiënt in elke toepassing, dankzij zijn nieuw ontwikkelde borstelloze motor: de motor is uitzonderlijk compact en krachtig.
Met de accu van 4,0 Ah kunt u tot 90 schroeven van 4 x 40 millimeter vastschroeven zonder te herladen.

Een veelzijdige alleskunner: schuren was nog nooit zo fijn
De snoerloze veelzijdige schuurmachine uit de YOUseries werd ontworpen voor kleine tot middelgrote schuurprojecten en maakt elk oppervlak snel en gemakkelijk zijdezacht. Dat geldt zowel voor keukenplanken, tuinstoelen als decoratief meubilair. Dankzij zijn handig en gebruiksvriendelijk design

ligt hij altijd perfect in de hand en kan hij bij de kleinste hoekjes en kantjes. U kunt dit krachtige en toch compacte gereedschap gemakkelijk aan- en uitzetten met één druk op de knop bovenaan. Bovendien kunt u hem via een flexibele slang aansluiten op alle klassieke stofzuigsystemen van Bosch. Zo blijft uw huis na elk doe-het-zelfproject brandschoon. Met de riemclip op de slang krijgt de creatieve doe-het-zelver nog meer vrijheid: maak de clip gewoon vast aan uw broeksriem, zodat de slang niet meer in de weg zit. Schuren maar!

Een universeel hulpmiddel voor elke dag: stofzuigen in stijl
De handige snoerloze handstofzuiger maakt de reeks van kleine dagelijkse hulpmiddelen uit de YOUseries compleet. Gebruik hem op allerlei manieren in elke situatie: in huis, bij vakmanschap en doe-het-zelfklussen, of zelfs onderweg, zoals in de auto of op de camping. Hij zuigt in een mum van tijd allerlei substanties op: kruimels, stof, vuil en dierenhaar. Hij is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij de ingebouwde filter. In een paar eenvoudige stappen kunt u de filter snel en gemakkelijk schoonmaken of vervangen.

De drie snoerloze gereedschappen uit de YOUseries beschikken over een USB-C poort,
zodat u ze snel en eenvoudig kunt opladen met een USB-lader. Ze zijn verkrijgbaar sinds april 2019. Het YOUseries gamma wordt later nog uitgebreid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist