Bosch gereedschap

Pocket Laser PLR 15

“Past dit kastje echt op de muur?” Veel mensen die verhuizen stellen zichzelf dergelijke vragen. Jonge mensen die bij een verhuis nog geen uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf gereedschap bezitten, vertrouwen vaak op hun visuele oordeel en een meetlint. Achteraf blijkt vaak dat de kast te lang is voor de muur of de sofa niet tussen de balkondeur en de boekenkast past, waardoor de teleurstelling vaak zeer groot is. Meetgereedschappen zijn een ideale oplossing, maar bij huisinrichting wordt zelden van deze technologie gebruikt gemaakt. Er wordt verondersteld dat dergelijk gereedschap te ingewikkeld of te duur is.

Naast de Quigo kruislijnlaser is er nu een nieuw laaggeprijsd en gebruiksvriendelijk meetinstrument voor het inrichten van het huis. De PLR 15 laserafstandsmeter van Bosch is een handig instrument tijdens het verhuizen of renoveren bij de hand te hebben. Met slechts één enkele schakelaar en één knop is het toestel uiterst eenvoudig te bedienen. Dankzij de kleine vorm en het geringe gewicht verdient de PLR 15 de naam “zaklaser” (Pocket Laser). Het voordelige instapmodel meet in een paar seconden afstanden tot 15 meter en past in elke jas, broekzak of handtas. Op die manier is het toestel altijd binnen handbereik bij een bezoek aan een koop- of huurhuis of aan een meubelzaak.

Net zo eenvoudig te bedienen als de Quigo
Met een omvang van 10 x 3,6 centimeter is PLR 15 de kleinste laserafstandsmeter op de markt. De meter is ongelooflijk handig in gebruik. Net zoals bij de Quigo kruislijnlaser, waarmee afstanden snel en nauwkeurig worden uitgelijnd, heeft de PLR 15 slechts één schakelaar. Bij indrukken van de schakelaar begint de lasermeting en wordt de laatst berekende afstand op het display getoond. Een rode knop wordt zichtbaar als de schakelaar wordt teruggeschoven. Bij het indrukken van deze knop wordt het meetresultaat opgeslagen en kan dit eventueel later worden genoteerd. Afstanden meten was nog nooit zo eenvoudig: de schakelaar indrukken, het toestel op de muur richten en de afstand aflezen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist