Bosch gereedschap

GluePen

De GluePen van Bosch zet een nieuwe standaard in warm lijmen. Dit gereedschap in een nieuwe en handige penvorm is zeer compact en het fijne mondstuk maakt precisiewerk mogelijk. Warm lijmen wordt hierdoor een alledaags klusje. Of u nu pakketten moet verzegelen, een neus op een zelfgebreide teddybeer moet vastmaken of het handvat aan de kast moet vastzetten: met de GluePen van Bosch lukt alles. Van klassieke hand- en herstelwerkjes tot het inpakken van cadeautjes.De GluePen is eenvoudig te gebruiken: breng een lijmpatroon in, zet het toestel aan, wacht 15 seconden en breng de warme lijn aan. De GluePen lijmt vrijwel alle materialen: papier, karton, textiel, leder, kurk, hout, metaal, plastic en zelfs steen. De lijm hecht zich binnen enkele seconden vast en u hoeft niet extra op de te lijmen delen te drukken om ze vast te maken. Door de korte uithardtijd van de lijm zit alles meteen vast.

Uiterst fijn lijmmondstuk met automatische lijmterugname
Het lijmmondstuk van de GluePen is veel fijner dan het mondstuk van een standaard lijmpistool. Hierdoor kan de lijm veel nauwkeuriger worden aangebracht. Een ander voordeel is het compacte en handige design, waardoor u de GluePen ook kan gebruiken op plaatsen waar een klassiek lijmpistool niet bij kan. Lijmen met de GluePen van Bosch is ook netjes: wanneer de knop wordt losgelaten, wordt de overtollige lijm automatisch terug in het toestel gezogen. Dit garandeert bijna altijd drupvrij en schoon werken. Dankzij de innovatieve smelttechnologie gaat de aanbrengtop niet vastkleven of klonteren zoals bij conventionele lijmtubes. En de meegeleverde lijmpatronen bieden nog voordelen: ze kunnen lange tijd bewaard worden en drogen niet uit.

Veilig werken met de GluePen van Bosch
Het innovatieve verwarmingselement van de GluePen is uiterst klein en verwarmt enkel het mondstuk waarin het is ingebouwd. Dankzij de verzonken grip, een kenmerk eigen aan vulpennen, ligt het toestel veilig en comfortabel in de hand. Die grip zorgt er ook voor dat de gebruiker het mondstuk niet per ongeluk raakt als hij de GluePen vastneemt.

Dit snoerloze gereedschap heeft een geïntegreerde lithium-ionaccu die de gebruiker een maximale bewegingsvrijheid biedt. De lithium-ionaccu heeft nauwelijks zelfontlading en is op elk ogenblik klaar voor gebruik – zelfs bij lange tussenpauzes tussen de opeenvolgende taken. De accu heeft geen geheugeneffect, waardoor de gebruiker op elk gewenst moment kan herladen, zonder negatief effect op de prestaties. Er kunnen per laadbeurt tot zes lijmpatronen worden gebruikt. De accu wordt opgeladen met behulp van een lader met micro-USB-poort.

De GluePen is vanaf mei 2013 verkrijgbaar aan een adviesprijs van 44,95 euro, inclusief BTW. Het toestel wordt geleverd met een micro USB-oplader en vier lijmpatronen.

Navulpatronen met een diameter van zeven millimeter zijn beschikbaar via het gamma Bosch-accessoires. Bosch beveelt voor alle conventionele toepassingen de ‘Ultra Power”-lijmpatronen aan, speciaal ontworpen voor applicaties die zeer sterke lijm nodig hebben. Transparante lijmpatronen zijn ideaal voor toepassingen waar de lijm niet zichtbaar mag zijn, bijvoorbeeld voor het lijmen van glas.

Kijk voor meer informatie op https://www.bosch.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist