Bosch EasyCut 12

allround-hulp voor binnen en buiten

Planken of takken zagen? Een bezemsteel klein maken? De kerstboom inkorten? Met de 900 gram lichte EasyCut 12 op accu klaar je met gemak dagelijkse klussen in huis en tuin, zelfs uit de vrije hand en dus zonder vastklemmen van het werkstuk.

Nog nooit heeft zagen veiliger gevoeld
Zagen, zo eenvoudig als nooit tevoren: dankzij het innovatieve NanoBlade-zaagsysteem zaag je met de EasyCut 12 met heel weinig trillingen. De rondlopende ketting met 4 mm kleine zaagtanden glijdt moeiteloos en recht door het materiaal. Helemaal zonder lastige slagbeweging. Het moeilijkste deel was de ontwikkeling van de NanoBlade-technologie. Vooral de ketting, het belangrijkste deel van onze nieuwe zagen, vereiste veel testen. Het eerste idee was een prototype met een draaibare kop. Maar dit idee mislukte al snel in onze testen met klanten. Tot wij na verdere pogingen de perfecte vorm vonden. Alles begon met een droom: de droom van onze klanten van een zaag die praktisch is en geen trillingen heeft, maar toch precies is. En zo begonnen wij met het plannen van de ’zaag voor iedereen’. Het principe van een kettingzaag in het klein: de NanoBlade-technologie is gebaseerd op een rondlopende ketting die uit vier millimeter kleine kettingschakels bestaat. Deze zorgt ervoor dat de NanoBlade-zagen heel precies en zonder trillingen lopen. Het resultaat: zagen, zo eenvoudig als nooit tevoren. De Bosch NanoBlade-zagen maken voor elke doe-het-zelver, beginner of gevorderde, nu zijn zaagwerkzaamheden gemakkelijker.

Eén accu voor alle machines
De EasyCut 12 maakt deel uit van het Power for ALL 12V-systeem – voor alle machines van dit systeem heb je maar één accu en één oplaadapparaat nodig.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.bosch-do-it.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist