Bosch draadloze schroevendraaiers

Ixo


In maart 2009 brengt Bosch de nieuwe Ixo op de markt. De succesvolle draadloze schroevendraaier is het bestverkopende elektrische gereedschap ter wereld. Deze vierde generatie van de Ixo heeft een modern, gestroomlijnd ontwerp.

Nummer 1 voor de fans
Net als zijn voorgangers beschikt de nieuwe Ixo over de beproefde lithium-iontechnologie voor accu’s. Dankzij zijn langdurige power, waarbij de accu alleen zo nu en dan even in het laadstation moet worden bijgeladen, blijft deze snelle kleine schroevendraaier zeker de nummer 1 in de gereedschapskist of keukenlade van meer dan acht miljoen enthousiaste gebruikers.

Slank ontwerp – nog betere prestaties
Aan het vertrouwde rood-groene ontwerp van Ixo is een subtiele zilveren streep toegevoegd die de dynamische vorm van dit kleine maar krachtige stuk gereedschap nog eens extra onderstreept. Ook nieuwe gebruikers zullen de Ixo niet snel over het hoofd zien dankzij de productnaam die fraai afsteekt tegen de zilveren achtergrond.

Behalve zijn aantrekkelijke nieuwe uiterlijk biedt de Ixo ook aan aantal snufjes waarmee moeilijke situaties probleemloos worden aangepakt. De ergonomische handgreep met groot softgripoppervlak zorgt ervoor dat het gereedschap stevig en comfortabel in de hand ligt. Naast de befaamde haakse- en draaimomentopzetstukken kan de doe-het-zelver met de nieuwe Ixo ook eenvoudig dicht
bij randen werken dankzij het nieuwe excenter opzetstuk. Schroeven in hoekkastjes en wandkasten wordt hiermee een fluitje van een cent.

De Ixo op alle fronten een winnaar
De nieuwe Ixo biedt voor elke klus de ideale schroevendraaipositie, waarbij het ingebouwde hulplicht de werkplek verlicht. Verder wordt de draairichting van de Ixo duidelijk aangegeven door een lampje. En met behulp van het acculampje wordt de gebruiker er tijdig aan herinnerd om de schroevendraaier weer bij te laden in het laadstation.

De nieuwe Ixo is ontworpen voor gebruik op uiteenlopende locaties en is dankzij zijn gewicht van slechts 300 gram makkelijk mee te nemen en op te bergen. Bovendien is de ergonomische handgreep voorzien van een ophanghaak waarmee de Ixo aan een lus of band kan worden bevestigd en zodat hij altijd binnen handbereik is.

Kijk voor meer informatie op: www.bosch-do-it.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist