Bosch draadloze schroevendraaier

met ingebouwde accessoires

Elke handige Harry of Henrieke herkent zich vast in deze situatie: het ene moment zet je een IKEA-kastje in elkaar, het volgende bevestig je een stopcontact of sluit je jouw nieuwe deurbel aan (ding-dong!). Deene schroevendraaierklus is echter de andere niet en voor elke toepassing heb je een ander soort bitje nodig – en dus is wisselen nodig. Maar waar lag dat juiste bitje nu weer in die grote en (geef maar toe) rommelige doehet-zelfkoffer? Bespaar jezelf de frustratie van zoekgeraakte accessoires, want Bosch introduceert de PSR Select: de eerste draadloze schroevendraaier met ingebouwde cilinder. Deze bevat de 12 meest gebruikte schroevendraaierbitjes, die je naar believen kan latenronddraaien en doorschuiven, zonder ze één keer uit de geïntegreerde houder te moeten halen.

Revolvermagazijn
De interne mechaniek van de PSR Select laat zich eigenlijk het best omschrijven als een soort revolvermagazijn: door eenvoudigweg te draaien aan de cilinder tot het gewenste bitje verschijnt in het kijkraampje en de schakelaar in te drukken, wordt het juiste bitje naar voren geduwd in de bithouder. Dankzij dit Easy Select Systeem heb je voor elke toepassing meteen het juiste bitje bij de hand. Bijkomend voordeel is dat de verschillende accessoires niet meer zomaar rondslingeren en zoekraken.

Fijne krachtpatser
De PSR Select kan schroeven aan tot wel 5 mm en is superkrachtig dankzij de 3,6 Volt Lithium-Ion batterij die met één laadbeurt 90 keer kan schroeven. Verbazingwekkend dat hij toch maar 500 gram weegt, niet? Je zult er in ieder geval geen ‘kluselleboog’ aan over houden! Dankzij de Lithium-Ion technologie is de accu van de schroevendraaier trouwens steeds geladen, ook al heb je het toestel een tijd niet meer gebruikt. Bovendien kan je hem na elke klus zonder problemen weer terug op zijn lader leggen – of de accu nu vol, halfvol of leeg is – zonder dat dit zijn prestaties aantast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist