Bosch doe het zelf gereedschap

NEO 10,8 LI-2

De UNEO 10,8 LI-2 combineert drie functies in één gereedschap: hameren in beton en steen, boren in hout en staal en schroeven. Dit veelzijdige gereedschap is voortaan verkrijgbaar met een 10,8 Volt-accu, ter vervanging van het vorige systeem met 14,4 Volt. De UNEO 10,8 LI-2 is het nieuwste lid in de “10,8 Volt Power4All”-familie van Bosch. De gereedschappen uit deze familie werken allemaal met hetzelfde accusysteem dat onderling uitwisselbaar is. Deze nieuwe Lithium-Ionaccu’s met 1,5 Ah zijn bijzonder krachtig en hebben een langere werktijd. Een bijkomend voordeel is de kortere oplaadtijd van amper één uur. De accu’s hebben bovendien geen zelfontlading noch geheugeneffect en de Bosch Electronic Cell Protection garandeert een bijzonder lange levensduur.

De nieuwe UNEO is uitgerust met twee snelheden voor optimale krachtoverdracht. Zo levert de UNEO 10,8 LI-2 in tweede versnelling nog meer kracht bij het schroeven. Dankzij de elektronische draairichtingindicator, het ingebouwde “PowerLight” dat de werkomgeving betrouwbaar verlicht en de aanduiding van de accustatus is het toestel uiterst gebruiksvriendelijk. Door het bijzondere handige formaat, het softgrip-handvat en het geringe werkgewicht van 1,2 kilogram is het zeer comfortabel werken met de UNEO 10,8 LI-2.

Andere handige functies zijn het beproefde SDS-Quick-systeem voor een snelle en vlotte wissel van de accessoires en de slagstop voor het boren in metaal en hout en voor schroefwerkzaamheden.

De UNEO 10,8 LI-2 is vanaf 1 april 2014 in de bouwmarkt verkrijgbaar aan een adviesprijs van 129,95 euro inclusief BTW (versie zonder koffer of accu). De UNEO 10,8 LI-2 is ook in een handige koffer verkrijgbaar, samen met 1 of 2 accu’s, een lader, twee SDS Quick-betonboren (5 en 6 mm), twee zeskant-boren (5 en 6 mm) en vier schroefbits. De adviesprijs bedraagt 174,95 euro inclusief BTW (versie met koffer en één accu) en 209,95 euro inclusief BTW (versie met koffer en twee accu’s).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist