Bosch

kracht in miniformaat


Deze professionele slagschroevendraaier is een aanvulling bij het nieuwe, beproefde 10,8 Volt Lithium-Ion-systeem dat eerder al de succesvolle accuschroevendraaier GSR 10.8 V-LI Professional en GWI 10.8 V-LI Professional omvatte.

Dankzij hun lithium-ion accu’s zijn alle tools uit deze klasse van Bosch uiterst compact, maar ze bieden kracht te over. Met zijn kleine afmetingen (lengte / hoogte 160 x 170 mm) past de GDR 10.8 V-LI Professional in de broekzak van elke vakman en weegt nauwelijks één kilogram.Ondanks de geringe afmetingen en het dito gewicht heeft deze tool een maximaal draaimoment van 100 Nm, een onbelast toerental van 1800 omwentelingen per minuut en een slagkracht van 3000 slagen per minuut. Dit betekent dat het de krachtpatser is van de 10,8 V gereedschapsklasse van Bosch en zowat 80 procent van alle klussen aan kan die met een slagschroevendraaier worden geklaard. Deze machine is optimaal geschikt om te werken met kleine tot middelgrote schroeven met een schroefdraad tot M12 en om metalen schroeven vast te zetten in voorgeboord beton.

Bij het boren of schroeven in hout heeft de GDR 10,8V-LI met zijn hoge toerentallen het voordeel van de snelheid, vooral als er gewerkt moet worden met kleine diameters. Dankzij het krachtige slagmechanisme is er geen terugslag, zodat de gebruiker beter beveiligd is tijdens het werk. De ingebouwde lichtring heeft drie heldere LED’s, waardoor er makkelijker kan worden gewerkt op donkere plaatsen zoals in kasten of buizen. De softgrip bekleding zorgt ervoor dat de machine goed en stevig in de hand ligt.

De innovatieve lithium-ion accu’s van Bosch gaan vier keer langer mee dan vergelijkbare accu’s van andere fabrikanten. Dit is te danken aan de speciale ECPtechnologie of de “Electronic Cell Protection” van Bosch. Het beveiligt de accu tegen overlading, oververhitting en totale ontlading. Het geoptimaliseerde thermisch management verhindert schade door oververhitting van de accu’s. En bovendien zijn de accu’s van Bosch zo robuust dat ze blijven werken, ook na een val van op twee meter hoog.


Kijk voor meer informatie op: www.bosch.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist