Bison lijmverwijderaar

Extreem krachtig en eenvoudig in gebruik

Wie lijm kan maken, weet ook hoe je lijmvlekken moet verwijderen. Bison introduceert Bison Lijmverwijderaar in een handige spuitbus. Extreem krachtig en eenvoudig in gebruik. Dankzij de unieke gel-formule kun je Lijmverwijderaar zelfs verticaal aanbrengen. Erger je dus nooit meer aan dat gemorste druppeltje lijm of aan die irritante stickerresten op je nieuwe aankoop.

Gel in handige spuitbus
Bisonder aan de nieuwe Lijmverwijderaar is de spuitbus. Deze maakt het mogelijk om eenvoudig grotere oppervlakken te reinigen. De gel-formule zorgt ervoor dat zelfs vlekken op verticale ondergronden zonder druipen grondig behandeld kunnen worden. Na intrekken nog even schoonvegen en de vlek is weg.

Ook voor verf, vet, smeer, inkt en olie
Bison Lijmverwijderaar verwijdert niet alleen lijm- en stickerresten van vele ondergronden, maar is prima te gebruiken voor vele andere vlekken en resten. Ook verf, vet, smeer, inkt en olie verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het ideale middel voor in de keukenlade en de werkplaats.

Compleet assortiment
Bison biedt een compleet assortiment met handige oplossingen voor het reinigen van handen, materialen en oppervlakken. Het zogenoemde ‘Bison Cleaning Concept’ bestaat, naast de krachtige Lijmverwijderaar, uit de handreinigingscrème Bison Handcleaner en de vezelversterkte reinigingsdoekjes Bison Wipes Scrub.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist