Bison lijm

Limited edition feestblik

Rotterdam, november 2013 - Wie lijm zegt, zegt Bison en wie aan Bison denkt, denkt aan lijm. En dat al 75 jaar. Een jubileum dat Bison kracht bij zet met de introductie van een limited edition Bison feestblik.

Sterk merk
Dat Bison ondanks haar 75-jaar niet ouderwets is, blijkt uit de vele innovatieve producten die ieder jaar uit de koker van de Zeeuwse lijmfabrikant rollen. Bison verdiende vorig jaar het predikaat 'Product van het Jaar' voor de glasheldere Bison Poly Max® Crystal. Dit jaar werd de alleskunner Bison Max Repair geïntroduceerd. In de EURIB 2013 'Top-100 Onmisbare Merken' koos de consument Bison als nummer 2 in de categorie 'Doe-Het-Zelf'.

Feestblik
Om het 75-jarige bestaan te vieren, lanceert Bison een limited edition feestblik. Het feestblik refereert aan Bison Kit®, het ijzersterke product waar Bison groot mee werd. In dit handige blik zitten vijf lijmen, die onmisbaar zijn in iedere keukenlade: Bison Kit®, Bison Houtlijm, Bison Max Repair, Bison Alleslijm en Bison Stic. Het blik is niet alleen een leuke verpakking, maar kan tevens dienst doen als spaarpot.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist