Bison lijm

Poly Max Express

Sinds 2004 is Poly Max de alleskunner van Bison. Eén product voor lijmen, monteren en afdichten. Nieuw in 2010 is Poly Max Express, de supersnelle variant in het Poly Max assortiment. Poly Max Express is, net als de andere Poly Max producten, gebaseerd op de unieke SMP technologie.


De nieuwe technologie voor de Express-variant, ontwikkeld in het Nederlandse Bison laboratorium, zorgt voor een zeer snelle eindsterkte opbouw. Met Poly Max Express zitten alle lijm- en monteerklussen na 30 minuten handvast waarna de verbinding klaar is voor lichte belasting (normaal 24 uur). De maximale eindsterkte wordt al na vier uur bereikt.

Goed werk heeft tijd nodig?
Met Poly Max Express kan het gezegde ‘goed werk heeft tijd nodig' de archiefkast in. De nr. 1 in snelheid zorgt ervoor dat iedere doe-het-zelver snel door kan met zijn volgende klus. Daarnaast is Poly Max Express, zoals het hele Poly Max-assortiment, geschikt voor vrijwel alle (bouw)materialen en ondergronden en binnen én buiten te gebruiken. Poly Max Express is verkrijgbaar in wit en transparant.

Een klusmaat die je helpt
Poly Max voldoet aan alle eisen voor een perfecte lijm-, monteer- of afdichtklus. Voor lijmen en monteren helpen vooral de kracht, de universele hechting en het vullende vermogen. Voor afdichten zal de veeleisende klusser vooral letten op de blijvende elasticiteit, de temperatuurbestendigheid (van -40°C tot +100°) en de ongevoeligheid voor schimmel, UV en weersinvloeden. Bovendien is Poly Max een 100% lijm en dus krimpvrij.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist