Bison afdichtkit

Hout & Vloer

Bison Hout&Vloer is vanaf nu beschikbaar in een transparante koker. De koker heeft twee concrete voordelen voor de gebruiker.

In de eerste plaats: er zijn vele soorten en kleuren hout. Door de transparante verpakking kies je in één oogopslag de juiste kleur afdichtingkit.

Tweede primeur: op de achterzijde van de koker staat voortaan een verbruiksindicator. De indicator toont precies hoeveel meter naden en kieren je nog kunt afdichten.

Voor laminaat en parket
Bison Hout&Vloer is een kleurspecifieke, kleurvaste afdichtingkit voor laminaat en parket. Maar ook voor naden en kieren bij radiatorbuizen en andere plaatsen waar een plint bijvoorbeeld niet mogelijk is. Ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en vele andere houtconstructies.

Naast de kleuren Naturel en Klassiek is Bison Hout&Vloer ook beschikbaar in White Wash en Vergrijsd. Hiermee sluit Bison naadloos aan op de laatste woontrends.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist