Bison afdichtingskitten

nieuwe verpakkingen én innovaties

Bison vernieuwt het assortiment afdichtingskitten. Een nieuw design maakt het de consument nu nog eenvoudiger om het juiste product te kiezen. Daarnaast maakt een aantal innovaties voor specifieke en veeleisende toepassingen het assortiment compleet.

Omdat afdichten voor veel mensen geen alledaagse bezigheid is, kan het lastig zijn om het juiste product voor een afdichtklus te kiezen. Met dit gegeven in het achterhoofd vernieuwt Bison het design van de afdichtingskitten. Wat direct in het oog springt zijn de duidelijke kleurcoderingen en de heldere afbeeldingen. Deze maken het mogelijk direct de kleur, de toepassing en de eigenschappen van een kit te zien en onderling te vergelijken. Zo wordt het kiezen van de juiste kit een simpel klusje.

Duidelijke categorieën

Met het nieuwe design verdeelt lijm- en kitspecialist Bison het assortiment in duidelijk herkenbare categorieën. Naast de reeds bekende acrylaat- en siliconenkitten, komt Bison met drie duidelijk herkenbare nieuwe categorieën voor klussen die vragen om speciale kitoplossingen:

· Super: de top in afdichtingskitten voor het mooiste eindresultaat. De namen van deze producten hebben een duidelijke verwijzing naar de plaats waar ze ingezet kunnen worden: Sanitair en Construction. Een innovatie maakt deze categorie compleet: de variant Kitchen. Bij uitstek geschikt voor afdichtingen waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt.

· Specialist: veeleisende afdichtingsklussen vragen om een speciale afdichtingskit. Onder de naam Specialist brengt Bison daarom de volgende varianten: Beglazing, Natuursteen, Openhaarden, Beton en Lekkage.

· Hout&Vloer: een laatste noviteit zijn de speciale kitten voor hout- en vloerafdichtingen. Voor het afdichten van naden en kieren bij onder meer laminaat en parket, maar ook bij trappen of andere houttoepassingen. Een prima overschilderbaar alternatief, bijvoorbeeld voor plaatsen waar een plint niet mogelijk is. Naast de kleuren Naturel en Klassiek, is Hout&Vloer ook beschikbaar in White Wash en Vergrijsd. Hiermee sluit Bison naadloos aan op de laatste woontrends.

De nieuwe afdichtingskitten van Bison zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de betere doe-het-zelfzaak

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist