Altrex

All Round ladder


Het Altrex Home & Garden assortiment is uitgebreid met de All Round ladder. Deze lichtgewicht ladder is uitstekend geschikt voor klussen in en rond het huis. Uiteraard is de ladder leverbaar in diverse types, zowel in enkel recht als 2- en 3-delige reform uitvoering.

De maximale werkhoogte van de All Round ladder hangt af van het type. Zo is de max. werkhoogte voor de enkel rechte uitvoering (8 sporten) 3.0 m en de max. werkhoogte van de 3-delige reformuitvoering (3 x 12 sporten) 8.45 m. Kortom de ladder is geschikt voor schilder- en onderhoudswerk, snoeien van bomen etc.

 

voorkomen beschadigingen en vergemakkelijken het in- en uitschuiven van de ladder langs de gevel.

De All Round ladder voldoet aan de Warenwet, is te belasten tot 150 kg en wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar. Deze complete en gebruiksvriendelijke ladder is verkrijgbaar bij vrijwel alle bouwmarkten en doe-het-zelf zaken.

Relax. Het is een Altrex.
Altrex: een merknaam die internationaal al bijna 60 jaar garant staat voor veiligheid, verantwoordelijkheid en vernieuwing. Een wereldspeler met een leidende positie in veel markten. Het hoofdkantoor met fabriek en logistiek centrum is gevestigd in Zwolle. Daarnaast heeft Altrex zusterondernemingen in België en Zweden. Het brede assortiment klimmateriaal varieert van ladders, trappen en steigers tot complexe hangbruginstallaties, voor zowel de echte professional als de doe-het-zelver. Met maatwerkoplossingen in speciale situaties. Daarnaast verzorgt Altrex keuringen, reparaties, montage en opleidingen. Wie voor veilig werken op hoogte kiest, kiest voor Altrex. Vandaar: Relax. Het is een Altrex.


Kijk voor meer informatie op: www.altrex.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist