Zymbioz interieurcollectie

Perzeption

Strak maar spannend. Sober maar stijlvol. De vernieuwde collectie PerZeption van het Belgische interieurmerk Zymbioz is allesbehalve saai. Opvallend zijn de lage meubels, de eigentijdse kleuren en de  nieuwe decoratie. Voor de rest kan de nieuwe PerZeption terugvallen op de vertrouwde troeven van Zymbioz: Europees design met een tijdloze look, een onberispelijke kwaliteit, comfortabel gebruiksgemak én een royale speelruimte om in te richten.Het jonge, Belgische interieurmerk Zymbioz kiest resoluut voor Europees design. De eerste collectie kwam er in 2005, PerZeption, een samenwerking tussen initiatiefnemers Tania en Edward Mintjens en designcoördinator Axel Enthoven. Vandaag is de succesvolle interieurlijn uitgebreid met nieuwe concepten. De look & feel is nog altijd hedendaags en tijdloos, alleen heb je nu nog meer speelruimte om je interieur op maat samen te stellen.

Opvallende blikvangers zijn de lage meubels zoals salontafels en tv-kasten. Met hun strakke look laten ze zich gemakkelijk integreren in verschillende interieurs. Verrassend zijn ook de nieuwe, eigentijdse kleuren -
grijs mat gelakt hout, gelakt glas in wit, antraciet en cappuccino - en de elegante hangelementen. Ook de decoratie en verlichtingslijn zijn volledig nieuw.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist