Zetels van Vincent Sheppard

Weelderig wit


Feestelijk wit. Trendy wit. En luxueus wit. Meubelontwerper Vincent Sheppard combineert het schijnbaar moeiteloos in de zetels van geweven papier en leder. James deluxe en Tokyo deluxe stralen een exclusieve sfeer uit: luxe met een geweten.

 

 

Zwart mag dan lang dé kleur van luxe zijn geweest, vandaag kleurt weelde wit. Echte weelde wel te verstaan, want vroeger werd wit in het luxesegment veelal geassocieerd met kitscherige glitterinterieurs in warme landen. Maar dankzij de designwereld is wit nu alomtegenwoordig in het luxesegment: van koel minimalisme tot speelse barok, van hippe I-Pods over spitstechnologische hifi-installaties tot luxewagens. Kortom, geen sluw zwart meer maar zuiver en eerlijk wit voor luxe met een geweten.

 

 

De witte kleur zet het luxekarakter van James deluxe en Tokyo deluxe extra in de kijker. Deze Lloyd Loom-zetels van Vincent Sheppard combineren elegant geweven papier met zacht leder en stralen zo geraffineerde luxe uit. Helemaal tot hun recht komen ze in een interieur met contrasterende kleuren, stijlen of materialen.

 

James is een traditioneel model gebaseerd op de geweven zeteltjes uit het einde van de 19e eeuw. De lederen uitvoering heeft zijn weg gevonden naar salons, bibliotheken en de lobby van menig charmant hotel. Tokyo is een retromodel dat refereert aan de ‘vliegtuig-boot-auto-treinstijl’ van de jaren 30. Met zijn sierlijke rondingen past hij perfect in salons en pianobars, of de lobby van golfclubs, hotels en resorts.

Kijk voor meer informatie op: www.vincentsheppard.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist