WOONCONCEPT ZYMBIOZ

Mozaic collectie

Na PerZeption en FuZion houdt nieuwkomer ‘MoZaiC’ de reputatie van Zymbioz hoog: een schat aan interieurinspiratie, een totale woonbeleving en … een schilderachtige knipoog naar de oerelementen Water, Land en Lucht. En Vuur? Dat zit gewoon in de passie waarmee Zymbioz elk van deze schijnbaar sobere designs tot leven wekt.

Als Belgisch woonconcept zweert Zymbioz bij duurzaam interieurdesign: kwalitatieve ideeën voor een tijdloos interieur – van meubels over verlichting tot woonaccessoires. De productie is volledig Europees, het design is in huis getekend. Zo zette ontwerper Axel Enthoven mee de lijnen uit van MoZaiC.

Mens & natuur
Thematisch ontvouwt de derde collectie van Zymbioz zich rond de natuur. MoZaiC is leverbaar in drie verschillende stijlen die verwijzen naar de natuurelementen Water, Land en Lucht: gegolfde fronten die doen wegdromen naar de zee, een strakke lattenbelijning als omgeploegde akkers of een vakindeling die als het ware een weilandschap vanuit de lucht bekijkt.

Mens & wonen
MoZaiC staat voor de totale woonbeleving: kasten, tafels, stoelen, zitmeubelen, verlichting en woonaccessoires. Afhankelijk van je persoonlijke expressie, kan je verschillende kasten stapelen tot een praktische opbergruimte of ze slim combineren tot een multimediazuil. Leuk detail: de tv-kasten zijn uitgerust met een infrarood oog, zodat je alle achter een gesloten valfront ‘verborgen’ toestellen ook van op afstand kan bedienen.

Met drie verschillende fronten, drie poten en vier trendy houtkleuren laat ZymbioZ ruime keuze in sfeer en afwerking. Matte witte eik geeft bijvoorbeeld een heel eigentijds accent. Maar ook in het discrete matgrijs, het verrassende lavagrijs of een natuurlijke mat eiken tint, komt MoZaiC helemaal tot haar recht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist