Walter Knoll sofas

Living Landscape


Living Landscape is een verzameling sofa’s die helemaal opgaan in de ruimte waarin ze geplaatst zijn. Het programma biedt de perfecte positie om op verschillende manieren te communiceren. Met een kleine handeling kunnen de hoeksegmenten 90° gedraaid worden. De chaises lounges kunnen in een handomdraai zelfs 180° gedraaid worden, zodat ze in een compleet nieuwe richting geplaatst kunnen worden.

 

 

Uw gasten optimaal aan kunnen kijken, zorgen voor privacy, van het uitzicht, de TV of open haard genieten, een andere opstelling voor een feestje. Alles is mogelijk met Living Landscape. Het resultaat is een nieuw uiterlijk, een nieuwe sofa, een nieuwe woonkamer. De rustige, royale vorm, het optimale zitcomfort en het uitgesproken ontwerp doen de rest. Geïntegreerde planken, ronde tafels en ronde voetenbanken maken de lijn compleet.  


Kijk voor meer informatie op: www.walterknoll.de

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist