Vitra bureaustoelen

Aluminium Chair


Dit jaar bestaat de Aluminium Chair van Charles en Ray Eames 50 jaar. Eén van de belangrijkste ikonen van het moderne meubeldesign is een halve eeuw oud en nog even vitaal als ooit tevoren.

 

 

De Aluminium Chair is een van de belangrijkste meubelontwerpen van de 20ste eeuw. Typerend voor de Aluminium Chair is de intelligente manier waarop de materialen met elkaar verbonden zijn. De bekleding wordt in het aluminium profiel vastgemaakt en simpelweg over het frame gespannen. Hierdoor verandert zijn functie van louter bekleding naar een gewichtdragend onderdeel van de structuur. De stoel past zich behaaglijk aan de lichaamscontouren aan en geeft zó veel comfort, zelfs zonder al te veel bekleding.

 

 

Vitra produceert de stoelen uit het Aluminium Chair Programma al decennialang in dezelfde, onveranderlijke hoge kwaliteit. Op grond van deze ervaring geven we nu op alle stoelen uit de Aluminium Group een garantie van 30 jaar

Kijk voor meer informatie op: www.vitra.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist