Vincent Sheppard

Kodo modular

Vincent Sheppard presenteert met trots zijn nieuwe designs voor binnen en buiten. Met een nieuwe modulaire collectie, aantrekkelijke stoelen, sfeervolle lampen en een prachtige keramische tafel verenigt het merk opnieuw comfort en gemak tot in de perfectie. 

Kodo modular
Als antwoord op de stijgende vraag naar meubilair op maat breidt Vincent Sheppard zijn populaire Kodo collectie uit met een modulaire reeks.

De modulaire Kodo collectie biedt verschillende mogelijkheden om de perfecte design loungehoek te creëren voor hedendaagse woningen, hotels en openbare ruimtes.

De elegante Kodo modulaire collectie biedt verschillende mogelijkheden om de perfecte loungehoek voor buiten te creëren. Kies voor de 1-zit, 2-zit, center, hoekzit of voetenbank om de loungeset van jouw dromen samen te stellen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist