Vincent Sheppard

Titus collectie

Nu het buiten wat frisser wordt, zullen we met zijn allen meer tijd binnen doorbrengen. Maak jouw thuis warm en comfortabel voor de koudere dagen met de Titus collectie. Het elegante silhouet en de geweven rug van de Titus stoelen bieden een luchtige en toch verfijnde uitstraling. Lucht en licht stromen door het cannage oppervlak, waardoor een fijn schaduwpatroon door de kamer valt.

Titus collectie
​De Titus collectie is verkrijgbaar in twee afwerkingen - geverniste eik en zwart gebeitste eik - en leent zich voor elke omgeving. De prachtige houtstructuur geeft jouw interieur een warme uitstraling en zorgt voor een natuurlijk gevoel. De Titus collectie bestaat uit een eetkamerstoel, een loungestoel, en barkrukken in twee verschillende maten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist