Vincent Sheppard

Gigi


Gigi, spring vintage anno 2008 | Daar is de lente, daar is de zon! En daar is ook Gigi: speels en stralend lokt het vintagekuipje ons de tuin in. Met hun eigentijdse interpretatie van een designklassieker slaagt Vincent Sheppard erin om speelse vormgeving te combineren met de typische Lloyd Loom-uitstraling. Buitengewoon vernieuwend? Zeker... maar vooral ook gewoon heerlijk verfrissend en vrolijk. Net zoals de lente hoort te zijn!

 

 

Met het ontwerp Joe (model indoor) bracht de Belgische ontwerper Vincent Sheppard zopas zijn eerste interpretatie van een designklassieker op de markt. Zoals verwacht paste het vintage kuipzeteltje met hedendaagse uitstraling perfect bij de huidige revival van de jaren ’50, ’60 en ’70. Ondertussen staat ook de outdoor-variant te trappelen om in de lente onze tuinen en terrassen op te vrolijken.

 

Gigi heet het broertje van Joe, en met haar stralend witte kleur zet ze dé trend van het nieuwe voorjaar: wit, wit en nog eens wit. De vormgeving blijft licht, elegant en speels, onder andere door het onderstel met sledepoten. Het onderstel werd speciaal voor de outdoor-collectie vervaardigd uit weerbestendig inox, het frame in sterk maar  uiterst licht aluminium. Kwestie van een antwoord klaar te hebben op het immer onvoorspelbare Belgische weer.

Lloyd Loom staat sinds jaar en dag voor een zeer degelijke kwaliteit. De manueel gelaste frames maken de buitenmeubelen bijzonder stevig, doch ultralicht en dus gemakkelijk verplaatsbaar.

Door een speciale behandeling in een latexbad en afwerking met een vochtwerende lak blijven de meubelen in regen en zonneschijn hun kleur en vorm behouden. De afwerking is simpel bij te werken of te herschilderen. Uiterst gemakkelijk onderhoud – reinigen met een vochtige doek volstaat -  zorgt voor extra gebruiksgemak

Kijk voor meer informatie op: www.vincentsheppard.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist