Varier Variable

Kniestoel maakt furoro

De Noorse topdesigner Peter Opsvik leverde ruim vijftig jaar geleden een enorme prestatie met het ontwerp van de Varier Variable kniestoel. Een toonbeeld van succesvol design: de stoel staat nog steeds bekend als de beste in zijn soort. Vandaag de dag is de Varier Variable weer enorm populair vanwege de voortreffelijke ergonomie en de geringe ruimte die hij inneemt. Ideaal voor thuiswerkers. 

De Varier Variable is een ergonomische bureaustoel die je activeert. Dat is te danken aan de knielende positie en het ingenieuze ontwerp van de stoel. Hij geeft je de vrijheid je balans te vinden waardoor rug- en buikspieren actief blijven. Zo bevordert de Varier op een natuurlijke manier de beweging van het lichaam.

Thuiswerkers zijn vaak erg productief met als keerzijde dat ze lang stilzitten als ze ongestoord aan het werk zijn. Dat is niet gezond en kan leiden tot fysieke problemen. Voor hen is de ergonomische kniestoel van Varier bij uitstek geschikt. De actieve zithouding op de stoel voorkomt niet alleen gespannen rug- en nekspieren, maar verbetert ook de bloedsomloop.

Licht van gewicht
De Varier Variable heeft een open constructie en is vrij van mechanische insteldelen. Hij is daardoor licht van gewicht en gemakkelijk verplaatsbaar. Als je klaar bent kun je de stoel op de rand van het tafelblad hangen zodat hij niet in de weg staat.

Het foam dat gebruikt wordt voor zitting en kniesteunen is het beste in zijn soort: niet te hard en niet te zacht, maar precies goed. Het onderstel van de stoel is verkrijgbaar in naturel of zwart en er is keuze uit meerdere kleuren stofbekleding. Je kunt de stoel uitbreiden met een rugleuning waardoor het aantal zitposities wordt vergroot.

Of het nou gaat om thuiswerk, studie, huiswerk of hobby’s, de Varier Variable zorgt voor een ontspannen zit om geconcentreerd te kunnen werken. Maar dan wel op een gezonde manier, met veel beweging en variatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist