Varier

Peel Club

 


De nieuwkomer in de unieke Variér®-collectie, de Variér® PEEL CLUB, staat voor een moderne en uitgelezen woonstijl. De Scandinavische fabrikant van een groot aantal geliefde designstoelen levert met zijn nieuw loungemodel nog maar eens het bewijs van een onvergelijkbaar gevoel voor vormen en stijl.

 

 

In een tijd waar “tussenkamers” belangrijker worden, is de Variér® PEEL CLUB de optimale idee van een clubzetel die zich modern en flexibel aanpast aan de nieuwe zitbehoeften van de mens. Mooi geplaatst tussen de behaaglijke meubelen van de leefruimte en de functionele stoelen in de werk- en eetruimte belichaamt de Variér® PEEL CLUB de trend van design en comfort in een ongedwongen omgeving.

Bij u thuis, in bars of hotels biedt de Variér® PEEL CLUB comfortabele zitplaatsen waar mensen in een losse atmosfeer gezellig babbelen en ontspanning zoeken. Een onklopbare combinatie van design en comfort!

 

De Variér® PEEL CLUB bekoort door zijn opvallend silhouet, waardoor hij een echte, innovatieve blikvanger wordt. De stoel werd in twee verschillende uitvoeringen ontwikkeld als perfecte aanvulling van de sofagroep: naar links of naar rechts geopend. Op die manier creëert de Variér® PEEL CLUB vooral als paar een extravagant totaaleffect. De elegantie wordt nog benadrukt door de hoogwaardige chroomelementen.

Het dynamische design – geïnspireerd door een sinaasappelschil – is zowel karakteristiek alsook aanpasbaar. Terwijl veel designzetels enkel voor het oog gemaakt zijn, wekt de PEEL CLUB het design tot leven. Zijn tijdloze, organische vorm nodigt dag na dag uit tot juist zitten en kostbare time-outs. Een steun in de rug, een comfortabele zitting op de juiste hoogte en de mogelijkheid om de zithouding te veranderen – dat zijn de factoren die zorgen voor lichamelijk welzijn.

De Variér® PEEL CLUB is mooi gevormd omdat de gebogen corpus zich ideaal aanpast aan de fysieke omstandigheden. Het draaimechanisme biedt nog meer variatiemogelijkheden.

 

Het samenspel van innovatief design, moderniteit en comfort was bij Variér® vanaf het begin een basisprincipe. Daarom stuurt de Variér® productontwikkeling op de weg naar de toekomst ook een knipoog naar haar oorsprong. Bij het omzetten van de nieuwe ideeën zorgden de eerste ontwerpen van de inmiddels heel bekende Variér® PEEL voor de oplossing.

De oorspronkelijke tekeningen van de Variér® PEEL werden immers ontworpen als eenvoudig maar typisch design en nu – aangepast aan de huidige normen – vereeuwigd in de Variér® PEEL CLUB.

 

Beleef Design & Comfort in hun mooiste vorm.

Kijk voor meer informatie op: www.varierfurniture.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over VariƩr ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist