Topdesigners Studiopepe

aan de slag voor Leolux

Leolux voegde onlangs een aansprekende naam toe aan de lijst met internationale freelance ontwerpers. Tijdens de Milan Design Week 2023 maakte de designproducent de samenwerking met het Italiaanse Studiopepe bekend.

Het toonaangevende duo uit Milaan creëerde Lunetta, een bank met een softe uitstraling die de verwachtingen van comfort volledig waar maakt. Leverbaar in elke kleur en in elk bekledingsmateriaal (Leolux-collectie).

Meer nieuwe namen
Bij de Lunetta-bank ontwierp Studiopepe Loggia. Het blad en de poten van de salontafel zijn opgebouwd uit hoogwaardig gebeitst multiplex, waardoor unieke nerf-patronen ontstaan. Het karpet Patio maakt de collectie van Studiopepe voor Leolux compleet. Een andere nieuwe naam is die van Bram Vanderbeke. Zijn “stool” BRAM is een echte eyecatcher. Het artistieke zitobject is gegoten uit gerecycled aluminium en is op meerdere manieren stapelbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist